Nationaal Park Manuel Antonio - Reisverslag uit Puntarenitas, Costa Rica van Yvonne Sijbers - WaarBenJij.nu Nationaal Park Manuel Antonio - Reisverslag uit Puntarenitas, Costa Rica van Yvonne Sijbers - WaarBenJij.nu

Nationaal Park Manuel Antonio

Door: Hilde, Ruth en Yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

23 Januari 2017 | Costa Rica, Puntarenitas

Om acht uur ( veel te vroeg volgens Ruth) zijn we vertrokken richting Manuel Antonio. Onze auto ingeleverd, lekker cappuccino gedronken, veel te dure taxi naar Park Manuel Antonio, hostel gezocht, lange rij voor de ingang gewacht en toen waren we er! Een van de mooiste parken van Costa Rica, zelfs van de wereld volgens ons boek, maar na een dagje in het park rond gewandeld te hebben ben ik er wel achter dat ik meer van de echte natuur houd. Ik doe mijn bijnaam Wildlife Yfke dan ook eer aan. Wel veel apen, wasbeertjes, luiaards, schildpad, hertje, havik en een garden snake gezien. En prachtige stranden met super helder water ( zie foto's).
Morgen weer verdomd vroeg uit ons bed volgens volcano snaky. Dit is de bijnaam van Ruth omdat zij zo graag volkanen bekilmt en goed is in slangen spotten

• 23 Januari 2017 - 09:30

Jan:

Oh dus Volcany Snaky is geen Early Bird !!!
    Ja echte natuur is zeker het mooiste.
    Geniet er nog van en groetjes voor alle 3.

• 23 Januari 2017 - 19:29

Jacqueline:

Veel groetjes en een dikke knuffel aan Volcano Snaky ;-) En natuurlijk ook aan Hilde en Yvonne!

Succes met het opstaan morgenvroeg. Niet te veel praten in de vroege ochtend tegen Ruth is vaak de beste remedy, haha. Daarin lijkt ze NIET op mij!

• 24 Januari 2017 - 17:44

Yvonne Sijbers:

Hee Jacqueline, Thanks voor je tip. Groetjes uit een zonnig Puerto Viejo.